Få glædesfyldte gader og undgå tomme butikslokaler

24 June, 2020

Kære Fairyfan! 

Det er så fedt at Danmark igen er åbnet op, og der er mange gode sommerinitiativer rundt om i landet. Flere byer planlægger events i forskellige omfang og nye formater, hvor de sundhedsmæssige retningslinjer kan overholdes. Jeg er kanonglad for, at jeg igen skal ud for at optræde og sprede glæde på menneskefyldte gader og torve. Det har jeg ikke været siden januar, så det bobler helt indeni for at komme afsted.

De seneste fire år har jeg været i udlandet det meste af sommeren, i år er anderledes; for alle udenlandske gadeteaterfestivaler er aflyst og byttet ud med mange små events i Danmark – og hvor er det skønt igen at opleve de lange, lyse nætter, den milde sommersol og de blide briser.

Sommerens jobs starter i Varde på fredag den 26. juni 

Første stop på sommerens turne er i Varde den 26. juni, hvor der er eventyrtema til late night. Jeg glæder mig til at sprede glæde og skabe lidt magi som Guldfeen sammen med tre andre dygtige performere: Signe Gravlund Thomsen som ”Hr. Butler” på 2 meter høje stylter, Signe Skov som ”Prinsesse To Ben og Enhjørningen Dennis” og min mand Mike Bonnici-Erichsen, som laver stuntshow med motorsavsjonglering. Det bliver en rigtig god aften med et varierende indhold, og lidt for enhver smag.

Resten af sommeren er efterhånden ved at blive fyldt op med forskellige events, se bare kalenderen nedenfor:

Tomt butikslokale i Odense fyldes med magi i uge 29

I Odense er det bl.a. Odense Bibliotek og festivalen Magiske Dage, som er med til at arrangere sommeraktiviteter, der kan tiltrække turister og skabe liv i gaden. Sammen med dem skal jeg lave en stor og magisk pop-up butik i et af de tomme butikslokaler i Odenses gågade. Her kan børnefamilier og andre nysgerrige komme ind for at møde feer og andre magiske væsner, og endda lave deres egne drømmefangere i drømmefangerværkstedet. Vi pynter butikken op med tyl, perler, bøgegrene og blomster, så det er en magisk oplevelse at komme derind, uanset om man er der lang eller kort tid.  

Jeg glæder mig helt vildt til at projektet skal tage form, når et tomt og trist butikslokale på den mest eventyrlige vis får nyt liv, og alle besøgende får en fortryllende sanseoplevelse. Jeg er nysgerrig efter at finde ud af, om det bliver et kæmpehit med sådan en magisk pop-up-butik, hvis det tilfælde kan konceptet videreudvikles til jul og vinter, så mine optrædener ikke længere er afhængige af vejret.

Selvom min sommer lige pludselig er fyldt med en masse at se frem til, venter jeg også stadig på svar fra flere sommerpuljer, som jeg har søgt midler fra; for at kunne skabe sjove sommeraktiviteter for børn. Mange af ansøgningerne har været lidt hasteopgaver med korte deadlines, og jeg er meget spændt på om det er mine ideer, som bliver udvalgt.

Jeg vil ønske dig en glædesfyldt sommer med lyse nætter og mindeværdige stunder med dem du holder af. 

Med venlig hilsen 
Signe Marie